پاورپوینت بهداشت مواد غذايي

نوع فایل:power point

قابل ویرایش:72 اسلاید

 

 

 

 

 

قسمتی از اسلایدها:

يكي از عوامل موثر درحيات هر موجود زنـــــده غذا مي باشد و ادامه زندگي بدون دسترسي به غذاي مناسب امكان پذير نيست .
همين ماده غذايي در صورتي كه ناسالم و غير بهداشتي باشد نه تنها براي تامين نيازهاي بدن مفيد نيست بلكه مي تواند عامل بـــروز بيماريهاي گوناگوني از جمله مسموميتها ، بيماريهاي روده اي آلرژي ، سوء تغذيه و غيره شود .
 طي تحقيقاتي كه در كشور ما شده است حدود 25 % مواد غذايي توليد شده به دليل فساد آنها تبديل به زباله مي شود .
رعايت بهداشت مواد غذايي در مراحل : تهيه و توليد ، توزيع و عرضه موجب ميشود تا ماده غذايي سالم با كيفيت بالاي بهداشتي به دست مصرف كننده برسد .
 بيشتـرين آلودگي در مواد غذايي بر اثر بي احتياطي در مراحل مختلف بوجود مي آيد داشتن اطلاع از اصول نگهداري صحيح مواد غذايي  و استفاده از مواد غذايي بسته بندي شده و توجه به مشخصات وبرچسب مواد غذايي به استفاده از مواد غذايي سالم كمك مي كند

 

فهرست مطالب واسلایدها:

اصول و روش هاي نگهداري مواد غذايي

حرارات دادن

تعريف پاستوريزه كردن

تعريف استريليزه كردن

استفاده از سرما و انجماد

فن آوري انجماد

استفاده از تماس غير مستقيم محصول يا صفحات سرد كننده

استفاده از روش خشك كردن 

استفاده از مواد شيميايي

استفاده از غليظ كردن 

دود دادن مواد  غذايي

استفاده از اشعه 

استفاده از انبار و سيلو

استفاده از تخمير

شرايط نگهداري چند نمونه مواد غذايي در انبار

شرايط نگهداري چند نمونه مواد غذايي در سردخانه  

نگهداري مواد غذايي در سردخانه زير صفر   

نگهداري گوشت منجمد

نگهداري ماهي

نگهداري مرغ منجمد

بهداشت گوشت

عوامل آلوده كننده گوشت 

فرق بين گوشت قرمز سالم و ناسالم 

فرق بين مرغ سالم و ناسالم 

فرق بين ماهي سالم باماهي كهنه و فاسد 

منظور رعايت بهداشت گوشت بايد به نكات زير توجه نمود

مشخصات كالباس ، سوسيس و نحوه تشخيص فساد در آنها

اثر انسان و وسائل وابزار كار

اثر عوامل شيميايي وبيو شيميايي بر مواد غذايي

بطور غير طبيعي وارد كردن به مواد غذايي

طرز تشخيص فساد مواد غذايي

استفاده از آزمايشات مواد غذايي در تشخيص فساد و مواد غذايي

مشخصات مواد غذايي بسته بندي مجاز


 دانلود جدیدترین فایل های لایه باز در پی اس دی نگار  دانلود جدیدترین فایل های دانلودی نگار سل

دیدگاهتان را بنویسید